Supervision

Vi tilbyder supervisonsaftaler til kommuner og opholdssteder i EEGINFO systemet. Med baggrund i mere end 20.000 sessionstimer har vi mødt alle problematikker inden for neurofeedback.
 
Derudover har vi speciale i neurofeedback og hjernerystelse, som kræver indsigt i flere problematiker, herunder samarbejde med kiropraktorer, osteopater og fysioterapeuter. 

Kontakt seniortræner Conni Andersen for priser på supervisionsaftaler på TLF 50503266

Priser

Introduktion
 
Første 2 sessioner ................................................... Dkr. 750,-

Telefonsamtale omkring din eller dit barns problemstilling typisk 30-40 min.
Derefter session hvor vi gennemgår hvad går EEG træning/neurofeedback ud på rent neuorlogisk og hvad kan I forvente at få af resultater i forhold til udvikling. Vi prøver en EEG træning på 20. minutter, således at du/ eller dit barn er klar over, hvordan er det at få sat elektroder på og hvordan EEG træning foregår.

Ved 2. session gennemgår vi dit eller dit barns symptomskema. Nogle gange ved en tlf. samtale, da vi ikke ønsker at tale om barnet når vi sidder sammen. Mekaniske tests udføres. Typisk en 20 minutters test, der viser din evne til at håndtere stress og impulsstyring når opgaver skal løses hurtigt eller kræver tålmodighed. Testen sammenlignes med en aldersvarende database. Der viser hvor du eller dit barn er i forhold stress og impulsstyring og til at kunne klare flere indtryk på een gang. Derudover kan vi bede om at praktiserende læge laver blodtest på vitaminer som er væsentlige for at en hjerne kan udvikle sig. Langvarig stress udtynder mineraler i kroppen og det kan være een af årsagerne til din eller dit barns tilstand.Og bør afdækkes hurtigst muligt.
 
3. - 12. session...........................................................: Dkr. 4.250,- Børn
3. - 12. session ..........................................................: Dkr. 4.750,- Voksen


Vi afregner10 gange forud ved 3. session. Her holder vi øje med, at der sker en udvikling på de punkter som symptomskemaet har vist og der vi oparbejder et EEG kendskab til din hjerne samt din hjernes evne tilat imødegå EEG træningen. Træner vi et barn aftales hvad I som familien kan gøre for at optimere træningen eller er du her som voksen aftales eventuelt om andre personer bør inddrages herunder traumeterapeuter, psykologer eller fysiske behandlere.  
 
De fleste modtager typisk 30 behandlinger
EEGTRAINING | Sabro ved Aarhus - Aalborg - Fredericia - København  | Tlf.: 50 50 32 66 | info@eegtraining.dk